De intake neemt ongeveer anderhalf uur in beslag. Als de tijd het toelaat, wordt u ook kort behandeld ter kennismaking van acupunctuur of tui-na. Bij uw vervolgbezoek wordt ook het gemaakte behandelplan besproken en vastgelegd. De vervolgbehandelingen nemen 45-60 minuten in beslag. Kruidenconsulten duren doorgaans korter, maar vergen meer tijd na praktijkuren om de juiste formules samen te stellen. Kinderconsulten (tot 12 jr) nemen 30 – 45 minuten in beslag.

Uw consult wordt deels vergoed door uw ziektekostenverzekeraar in de aanvullende verzekering, en gaat dus niet van uw eigen risico af. Op uw factuur, die u zelf dient te declareren, staat alle informatie voor uw declaratie. U betaalt uw consult na afloop van uw behandeling per pin. Contante betaling is niet wenselijk. U ontvangt uw factuur op uw mail of uitgeprint.

Intake en eerste consult/anamnese (60-90 min)80,00
Vervolgconsult (45-60 min)70,00
Kruidenconsult incl uitwerken formules* (35-45 min praktijkbezoek)70,00
Vervolgconsult kinderen t/m 12 jaar (45 min)57,50
Studentenconsult t/m 23 jaar (45-60 min)57,50
Annulering: 48 uur voor de afspraak. Indien niet tijdig geannuleerd, wordt het consult in rekening gebracht.
Kruidenformules op maat: dagprijs van de Natuurapotheek. Facturering gaat via de Natuurapotheek (kruiden worden niet vergoed door de verzekeraar)
Consulten op locatie binnen Gemeente Westland op aanvraag uitgaande van basistarief €90
* Een kruidenconsult duurt doorgaans 35-45 min in de praktijk, maar de uitwerking van de formule bedraagt vaak 60 minuten. Deze tijd wordt dan ook in rekening gebracht. Kruidenconsulten worden niet bij alle zorgverzekeraars vergoed.