sishencong_steun_kanker

Kanker zet uw wereld op zijn kop! Angst, woede, verdriet en onmacht krijgen in de eerste periode de overhand. Dan pas dringt het tot u door wat er gaat gebeuren. Uw oncoloog gaat met u alle opties bekijken om uw type kanker te genezen. Chemotherapie, Radiotherapie, Immunotherapie, wel of geen mastectomie (borstamputatie), wel of geen stoma, is er een orgaantransplantatie mogelijk… allemaal vragen waarvan u en uw partner hadden gehoopt deze nooit te hoeven krijgen. En nu? Keuzes worden gemaakt, behandelingen worden gestart.

TCG kan een hele fijne ondersteuning geven in het hele traject. Met acupunctuur en medicinale kruiden kan uw misselijkheid worden behandeld, uw bloedbeeld op peil worden gehouden, en uw vermoeidheid worden verminderd. Maar niet alleen dat. Ook op mentaal vlak kan ondersteuning worden gegeven met acupunctuur en kruiden. Daarnaast is een goed gesprek, een schouder om uit te huilen en de troost van een kop thee een logisch onderdeel van uw behandeling. U en uw partner krijgen tips en trucs om samen deze periode goed door te komen.

Omdat u kanker niet alleen krijgt, is ook uw partner welkom om (kosteloos) plaats te nemen op mijn behandeltafel. Van uw partner wordt verwacht voor u te kunnen zorgen, maar dat moet wel mogelijk blijven. Want ook uw partner heeft verdriet en angst. Zo houden we uw partner op de been en in balans.