sishencong_pijnbestrijding

Pijn is de meest voorkomende klacht wereldwijd. Het heeft verstrekkende gevolgen. U kunt niet goed meer functioneren, u slaapt slechter, en u raakt uitgeput, want pijn kost enorm veel energie. Eén van de meest snelle en praktische manieren van pijnbestrijding is de Balans Methode van Dr. Tan en de schedelacupunctuur methode van Dr. Yamamoto.
De Balans methode van Dr. Tan maakt gebruik van het spiegelen van de pijn. Er wordt met acupunctuur niet op de lokale pijnplek geprikt, maar op gespiegelde zijden. Door de pijnlijke zône te bewegen tijdens de behandeling, is direct merkbaar dat de pijn is verminderd.
Yamamoto’s New Scalp Acupuncture (YNSA) is een behandeltechniek waarbij op de schedel wordt geprikt. Hierdoor worden de hersenen geactiveerd om de pijnprikkel te veranderen. Ook dit is vrijwel direct merkbaar.

Bij zowel de methode Tan als de methode Yamamoto is de kans groot dat u in korte tijd uw pijnmedicatie kunt aanpassen. Wellicht zelfs kunt stoppen. Met minder of geen pijn ziet uw dag er heel anders uit. U krijgt uw leven weer terug, uw slaap gaat beter, en uw humeur zal er absoluut op vooruit gaan. Want wie wil nu met pijn leven?