Kruidengeneeskunde is een belangrijke basis voor gezondheid. In China worden al eeuwen lang kruiden toegevoegd aan de maaltijden om hiermee preventief aan gezondheid te werken. De werking van geneeskrachtige planten zijn genoteerd en gedeeld, zodat op de dag van vandaag gebruik gemaakt kan worden van deze traditionele geneeswijze.
Door het samenvoegen van kruiden wordt een formule op maat voor u gemaakt om u te helpen uw klachten op te lossen. Want ieder mens is anders, iedere klacht is anders. Ook worden regelmatig voedingsadviezen gegeven zodat u zelf betere keuzes kunt maken. Hierdoor helpt u uzelf om balans te (her)vinden en een bewuste en gezonde leefstijl te creëren. De kruidenformules worden gemaakt bij de Natuurapotheek in Pijnacker en zijn van hoogstaande kwaliteit. Tevens zal er altijd een medicatie check zijn met uw reguliere medicatie. Het is daarom verstandig uw medicatie-lijstje mee te brengen naar uw consult.

Covid-19 behandelingen: met zowel beginnende klachten als met de herstelperiode van Covid-19 kunnen chinese kruiden en acupunctuur u de helpende hand bieden sneller en beter te herstellen. In de TCM zijn voor Covid-19 speciale behandelingen en kruidenformules ontwikkeld die inmiddels wereldwijd worden ingezet met goed resultaat.

Sishencong_kruiden