Deze uitspraak komt nogal eens voorbij bij mensen met een huidaandoening. De frustratie, de schaamte, het isolement, en de slapeloosheid zijn naast de lichamelijke ongemakken een belangrijk en niet te omzeilen aspect bij huidklachten. De zoektocht naar genezing en verlichting kent een lange weg en een net zo lange adem. Het is tenslotte een ingewikkeld probleem waar niet iedere therapeut op zit te wachten. De Huid moet je pakken, intrigreren, en koesteren. En met de juiste aanpak komt er rust in Huid en Hoofd. Psoriasis is een chronische huidaandoening waarbij de Huid vurig rood wordt met schilferige en droge, maar soms ook met vochtige plekken. Deze plekken jeuken, kunnen pijnlijk zijn, en pustuleus. Maar liefst 1,2 miljoen Nederlanders kampen met een chronische huidaandoening, waarvan 2,4% Psoriasis heeft.

Bij deze aandoening spelen een aantal zaken een belangrijke rol: het weer, emotie, omgeving, en erfelijkheid, maar ook virale infecties als streptokokken. Mensen met Psoriasis hebben bijvoorbeeld meer jeuk als het waait, en krijgen meer plekken als ze veel stress hebben… Ook een keelpijn kan een oplaaiing geven. En ze merken dat het erger wordt als ze roken, of alcohol gebruiken. Levensstijl aanpassingen zijn daarom ook een belangrijk onderdeel van de therapie.
Met Chinese kruidenformules kan je veel verlichting geven. Zowel insmeren als innemen van kruiden! Want hoe heerlijk is het als de jeuk afneemt en je weer kunt slapen!
Uit ervaring weet ik dat Bai Bi Gao en Bai Bi Shui Gao van dr Mazin Al-Khafaji een enorme verlichting geeft. Het heeft mijn Psoriasis in korte tijd met 50% gereduceerd! Het behandeltraject is intensief, maar effectief. Wil je meer informatie? Wees welkom, want een reis naar verbetering begint met een 1e stap.